CORONAVIRUS UPDATE - CLICK HERE
sukellustukku_fi

Divestock Mission 2020

Divestock on toimittanut sukellusvarusteita sukelluksen harrastajille yhdessä intohimoisten ja ammattitaitoisten sukeltajien kanssa jo vuodesta 2012. Me sukeltajat uskomme turvalliseen ja hauskaan sukeltamiseen, mutta samalla ymmärrämme, että turvallisuus ei tule yksin siihen uskomisesta, vaan vaatii myös tietoisuutta ja toimintaa.

Valtameret ovat yksi tärkeimmistä elämän lähteistä planeetallamme, mutta elämä meressä samoin kuin maalla on yhä suuremmassa määrin uhattuna elämäntyylimme seurauksena.

Tavoitteenamme on auttaa sukeltajia löytämään tarpeisiinsa ihanteellinen tuote ja samalla käyttämään liiketoimintaamme innostamaan ja auttamaan meriympäristölle aiheutuneiden vahinkojen korjaamisessa.

Sukellusvarusteiden toimittajana emme voi hallita tuotteiden valmistusmateriaaleja; se mitä voimme tehdä, on jatkuvasti kannustaa ja auttaa toisiamme vähentämään erilaisia haittoja.

MISSION 2020 -kampanjaan liittymisen seurauksena olemme luvanneet vähentää yrityksen sisäistä muovin kulutusta ja ylläpitää ympäristöystävällisiä työprosesseja. Ymmärrämme myös, että voimme saavuttaa tavoitteemme vain korottamalla äänemme asioista, jotka ovat tärkeitä.

Siksi käynnistämme Fourth Elementin jatkuvalla avustuksella oman Mission 2020 -kampanjamme, jonka tavoitteena on auttaa yhteisöjä, jotka huolehtivat valtamerien hyvinvoinnista.

Kampanjalla keräämme varoja organisaatioille, jotka puhdistavat maailman meriä jätteistä ja kalaverkoista. Ghost Fishing on ensimmäinen säätiö, jonka olemme valinneet kumppaniksemme operaation tulosten saavuttamiseksi.

Lahjoitamme 100% jokaisen valikoidun Fourth Element - tuotteen myyntituloista Ghost Fishing -tiimille.

Uskomme kollektiivisen toiminnan voimaan ja yhteiseen näkemykseen. Samasta syystä haluamme kutsua kaikki sukeltajat tukemaan meitä pyrkiessämme toimimaan valtamerien pelastamiseksi.

Ryhdy nyt toimiin kanssamme.

5 Nimike(ttä)

/ sivu

Nouseva

5 Nimike(ttä)

/ sivu

Nouseva