CORONAVIRUS UPDATE - CLICK HERE
sukellustukku_fi

Lapsille

Lapsille

Sukeltaminen ja snorklaaminen ovat hienoja harrastuksia koko perheelle.

Uimahallikäynneistä ja lomamatkoista tulee vielä hauskempia kun laukkuun voi pakata mukaan ikiomat varusteet leikkejä varten.
Jo 10-vuotiaat pääsevät mukaan laitesukelluksen peruskurssille ja snorklaamaan pienet vesipedot pääsevät vielä aikaisemmin.

Lapsille suunnattu varustevalikoima on laaja ja kattava. Tarjolla on pienille kasvoille suunniteltuja maskeja, joissa kapea kehys ja pehmeä silikoni takaavat istuvuuden ja käyttömukavuuden. Lasten snorkkeleiden suukappaleet ovat pieneen suuhun sopivia ja materiaalit pehmeitä. Ikiomat snorklausvarusteet ovat hygieeniset, aina oikeankokoiset ja siksi kannustavat nauttimaan vesileikeistä altaassa tai rannalla.

Märkäpukuja on tarjolla jo kaksivuotiaille taaperoille. On tärkeää että lapsi oppii tuntemaan veden ominaisuudet ja vedessä tasapainoilun ilman märkäpukua tai kellukkeita. Märkäpuku tarjoaa kuitenkin lisämukavuutta tiettyihin tilanteisiin. Hyvin istuva märkäpuku pitää kehon lämpimänä ja lisää kelluvuutta. Snorklauksessa märkäpuku on ehdoton; Vedenalaisen maailman tutkiminen on kätevää kun puku kelluttaa, suojaa auringolta sekä pitää lämpimänä -
Vedessä olosta voi nauttia pidempään!

Tutustu värikkääseen valikoimaamme laadukkaita tuotteita lasten sukellusharrastukseen ja vesileikkeihin!

Napsauta nähdäksesi lisää

Piilota klikkaamalla

Tuotteet 1-12 / 88

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Nouseva

Tuotteet 1-12 / 88

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Nouseva